Terug naar de homepage

5 fun facts over RAJA

Hoewel het belangrijk is dat je weet waar we ons elke dag voor inzetten, vinden we dat je als toekomstige werknemer wel meer hoort te weten dan de daily business. Wat vinden we belangrijk? Hoe is de werksfeer?

Bij RAJA werk je niet in een lege doos. Deze 5 fun facts geven je een inkijkje in het leven van een RAJA-werknemer.

1) Niet elke werkdag hoeft even serieus te zijn

Nee hoor, onze CEO staat niet elke dag zo op tafel te dansen maar ons 25-jarig bestaan wouden we graag in stijl vieren. En of dat gelukt is! We haalden onze gekste verkleedattributen boven, leerden zorgvuldig de songtekst van 'Relax, take it easy' en namen samen een lipdub op door onze gebouwen.

Benieuwd? Maak hier beneden dan alvast kennis met je toekomstige collega’s en werkplek!

2) Cake is life

Is er iemand jarig? Of werd het recordaantal verzonden bestellingen in ons magazijn verbroken? Een feestdag zoals Pasen of Sinterklaas? Of een doodgewone vrijdag? We zijn altijd wel te vinden voor een dessertje en dat zal je geweten hebben als je bij ons aan de slag gaat. Hard werken wordt beloond ! 😉

Wist je dat Sinterklaas niet enkel de brave RAJA-medewerkers verwend? Ook alle kindjes van onze personeelsleden zijn welkom op ons jaarlijks Sintfeest voor een avond vol pakjes en plezier.

image00031
IMG_3254
IMG_3012

3) We dragen graag ons steentje bij

Wist je dat we al 6 jaar het actieprogramma ‘Vrouwen en Milieu’ ondersteunen? Bij iedere aankoop van een selectie milieuvriendelijke producten wordt er automatisch €1 overgeschreven naar de Stichting RAJA-Danièle Marcovici. Zo sporen we onze klanten aan om ecologisch te verpakken én het goede doel te steunen.

De ingezamelde fondsen worden aan 6 organisaties bezorgd zodat ze hiermee aan de slag kunnen gaan. Organisatie OFI ondersteunt bijvoorbeeld vrouwelijke landbouwers die onder de armoedegrens leven en helpt hen om duurzame landbouwpraktijken toe te passen. Carton Plein helpt dakloze vrouwen aan een job door hen te laten meewerken aan kartonrecycling. Meer weten over deze projecten? Neem dan zeker een kijkje op onze website.

4) Every day is a chance to learn

Bij RAJA vinden we het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontplooien. We voorzien daarom gratis opleidingen voor alle medewerkers. Dat kan gaan van een productopleiding, tot een cursus Frans, een diploma als heftruckchauffeur of een marketing webinar.

Indien je bij ons aan de slag gaat krijg je ook uitgebreid de tijd om kennis te maken met alle afdelingen en hoe deze samenwerken. E-commerce Manager Jill leert je alles over onze webshop terwijl Sales Manager Cynthia je vertelt hoe deze internetorders verwerkt worden door de salesdienst.

6

5) We zijn sportief!

Hoewel we altijd te vinden zijn voor iets lekkers, vinden we het bij RAJA ook belangrijk om voldoende te bewegen. Wist je dat je als RAJA-medewerker maar liefst 75% korting krijgt op een fitnessabonnement bij Sportoase? No more excuses!

We staan ook elk jaar trouw op post om mee te lopen tijdens de bedrijvenloop in de jaarlijkse Tongerse stratenloop Tungrirun. Bovendien organiseert onze hoofdzetel elke twee jaar een wandelactie voor alle Europese RAJA-vestigingen. Elke medewerker krijgt dan een stappenteller die hij/zij gedurende een week altijd bij zich moet hebben. Zowel thuis als op het werk. Indien we in alle vestigingen samen een stappendoel behalen, wordt er een bedrag geschonken aan een goed doel.

In 2019 konden we zo een cheque van €1000 overhandigen aan Trampolien vzw. Die vzw wil bijdragen aan de aanpak en vermindering van de problematiek van intrafamiliaal geweld en van geweld in vertrouwensrelaties.

Screenshot