Terug naar de homepage

Car Free Day 2020

Events

Car Free Day 2020

Bij RAJA organiseren we elk jaar een Car Free Day om onze medewerkers bewust te maken van de manier waarop ze zich verplaatsen. Zorg je die dag voor duurzaam vervoer? Dan zorgen wij voor iets lekkers!

Car Free Day

Elk jaar wordt in september een Week van de Mobiliteit georganiseerd, een initiatief van het Netwerk Duurzame Mobiliteit. Tijdens dit festival van duurzame mobiliteit worden over heel Vlaanderen tal van acties opgezet waarbij de publieke ruimte tijdelijk wordt veroverd door fietsers en voetgangers. In die week wordt ook steeds een Car Free Day georganiseerd waarbij iedereen zich op een andere manier naar het werk dient te verplaatsen en zo bewust wordt gemaakt van duurzaam vervoer.

Bij RAJA zetten we elk jaar een actie op poten om onze medewerkers te overtuigen om zich op een duurzame manier naar het werk te verplaatsen. Carpoolen met een collega, met het openbaar vervoer, de fiets, te voet, met de step of skates,... Wie zijn beste beentje voorzet wordt daar ook voor beloond! Dit jaar schakelde we de foodtruck van Sappig in om onze personeelsleden te verwennen met een lekker smoothie en ontbijtkoek! Bekijk het filmpje hier beneden als je ook nieuwsgierig bent naar al dat lekkers 😋.