Terug naar de homepage

Dit was de RAJA Conventie 2024!

Events

Dit was de RAJA Conventie 2024!

Elk jaar in februari organiseert de RAJA Group haar reeks conventies. Op 6 februari was het daarbij de beurt aan de teams van RAJA Benelux. We deelden de successen van het afgelopen jaar en blikten alvast vooruit naar de toekomst.

De Europese RAJA Group houdt elk jaar in februari haar reeks conventies. Danièle Kapel-Marcovici, voorzitster en CEO, en de directeuren van de RAJA Group reizen daarbij naar alle Europese filialen. Op 6 februari was het daarbij de beurt aan RAJA Benelux. Voor deze speciale gelegenheid kwamen alle teams uit België en Nederland samen op de mijnsite van Thor Central in Genk. We deelden de successen van het afgelopen jaar en keken al naar wat de toekomst te brengen heeft. De visie van de groep en haar toekomstige projecten werden daarbij uit de doeken gedaan. De dag werd afgesloten met een feestelijk diner, een resem groepsfoto's en een dansfeest tot laat in de avond. Een topeditie van begin tot eind!

70jaar-Rajapack-158
70jaar-Rajapack-145-jobs
70jaar-Rajapack-259-jobs

70 jaar gedrevenheid en passie

2024 markeerde een extra feestelijke editie van onze jaarlijkse RAJA Conventie. Dit jaar viert de RAJA Group namelijk haar 70ste verjaardag in Europa. Wat ooit begon als een klein familiebedrijf uit Parijs is inmiddels uitgegroeid tot een Europese speler met 19 bedrijven, actief in 26 landen. De RAJA Conventie was dan ook het ideale moment om 70 jaar aan gedrevenheid en passie te vieren met het hele team.

70jaar-Rajapack-325-jobs
Photobooth-70jaarRajapack-44-jobs
Photobooth-70jaarRajapack-9-jobs