Terug naar de homepage

E-conventie 2021

Events

E-conventie 2021

Elk jaar blikken we in februari samen met meer dan 200 medewerkers terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar wat de toekomst zal brengen. Een conventie met presentatie, diner en dansfeest was dit jaar natuurlijk niet mogelijk. Toch vonden we een manier om ook dit jaar iedereen even gezellig samen te brengen!

Februari staat bij RAJA steeds in het teken van de conventie. Dan blikken we samen met meer dan 200 medewerkers terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar wat de toekomst zal brengen. Nadien volgt een uitgebreid diner en wordt de dansvloer geopend. Door de coronamaatregelen was dat dit jaar uiteraard niet mogelijk. Toch vonden we een manier om alle medewerkers even samen te brengen.

Directeur Gidi Pluym nam het woord in de hybride studiosetting van MoJuice. Alle RAJA-medewerkers konden live meevolgen vanachter hun laptop mét voldoende lekkers om de avond door te komen. Iedereen kreeg een aperobox met draadloze koptelefoon om thuis vlot te kunnen meevolgen. Het werd een straffe terugblik op 2020 en een krachtig uitkijken naar wat 2021 te brengen heeft, doorspekt met interactieve quizvragen en knappe montages. Om de e-conventie feestelijk af te sluiten werd een heus feestelijk dansmoment ingelast.

Bedankt aan iedereen voor jullie enthousiasme!

Collage
image00063