Terug naar de homepage

RAJA België wordt een “Sportbedrijf”

Overige

RAJA België wordt een “Sportbedrijf”

Na jarenlang investeren in gezondheid en sport, is RAJA België samen met (voorlopig) 71 Vlaamse bedrijven de trotse eigenaar geworden van een “Sportbedrijf-label”. Voor de komende 2 jaar is RAJA dus officieel een “Sportbedrijf”!

Wat is een “Sportbedrijf”?

Elk Vlaams bedrijf dat zich voldoende engageert in sportactiviteiten voor haar werknemers, komt in aanmerking voor het “Sportbedrijf-label”. Dit label wordt uitgereikt door Sport Vlaanderen, een organisatie van de Vlaamse overheid die instaat voor de administratie van sport. Na een positieve beoordeling van onze sportieve engagementen ontvingen we van hen het “Sportbedrijflabel”. Ons sportlabel is de komende 2 jaar geldig en staat symbool voor onze investeringen in sport en beweging.

Waarom investeert RAJA in sport en beweging?

Een investering in sport en beweging is een positieve investering in onze medewerkers. Een gezonde geest in een gezond lichaam, toch? Een fitte medewerker zal minder last hebben van stress, productiever te werk gaan en minder snel ziek worden. Samen sporten creëert tenslotte ook een sterke band tussen collega’s. Als groeiend bedrijf vinden we dit enorm belangrijk.

Hoe investeert RAJA in sport en beweging?

Elk jaar opnieuw motiveren we onze medewerkers met sportieve voordelen en organiseren we leuke sportactiviteiten. Ken je onze voordelen en activiteiten al?

Sportieve activiteiten

Sportoase-abonnement

RAJA voorziet een exclusieve korting op een jaarabonnement bij de Sportoase, een lokaal sportcentrum – vlak om de hoek van onze kantoren en magazijnen.

Fietsvergoeding en -leasing

Onze werknemers kunnen via een voordelig leasingplan hun eigen e-bike ontvangen. Ook voorzien we elke fietser -met een e-bike of gewone fiets- van een vergoeding per afgelegde kilometer.

IMG_3507
1

Sportieve activiteiten

‘Ik fiets naar het werk’-dag

Een dag waarop iedere werknemer die met fiets naar het werk komt, een lekkere traktatie ontvangt.

image00008

Pink Walk

Een middagwandeling met het hele bedrijf om meer sensibilisatie rond borstkanker te creëren.

IMG_4600

Voetbalhappening “Krom & Stijf”

Een leuke voetbalwedstrijd tegen lokale bedrijven met een lekkere barbecue als afsluiter.

1

Tungrirun

Een loopwedstrijd van 5 km tegen andere lokale bedrijven.

4

RAJA Fun Day

Een dag waarop onze medewerkers hun werkplek aan familie en vrienden kunnen tonen. Samen kunnen ze deelnemen aan een sportactiviteit die elk jaar verandert.

IMG_4125
Fun Day (8)

Dagelijkse middagwandeling

Tijdens de middagpauze houden veel medewerkers een korte wandeling van 1 tot 2 km.

Welke investeringen in sport en gezondheid gaan volgen?

Voor 2023 en verder hebben we al een aantal ideeën op tafel liggen zoals mountainbiketochten, Start to run-trajecten en andere loopwedstrijden. Natuurlijk hopen we ook op input van onze medewerkers. Daarom moedigen we ze aan om zich kandidaat stellen als RAJA Sport-ambassadeurs en -ambassadrices. Zo kunnen we samen een nieuw hoofdstuk in RAJA’s sportieve verhaal schrijven.

Maar daar stopt RAJA’s sportieve ambitie niet. Na het behalen van ons gloednieuw Sportbedrijf-label, mikken we met onze toekomstige investeringen op de Sportbedrijf-Award. Met deze award kunnen we onszelf “Sportbedrijf van het jaar” noemen en RAJA België op de kaart zetten als meeste sportieve bedrijf in Vlaanderen.