Terug naar de homepage

RAJA en Bewel: buren én bedrijfspartners in Tongeren

Pers

RAJA en Bewel: buren én bedrijfspartners in Tongeren

RAJA Benelux slaat de handen in elkaar met Bewel voor het creëren van vakmanschap op maat. RAJA's ploeg van magazijniers wordt vanaf september 2022 uitgebreid met een vast inhouse team van Bewel Tongeren.

RAJA en Bewel zijn nagenoeg buren van elkaar op het industrieterrein Tongeren-Oost. De samenwerking tussen onze beide bedrijven is echter niet nieuw. In het verleden werkten we al vaker samen met Bewel voor losse opdrachten. Bijvoorbeeld voor het herverpakken van onze klantgeschenken. Het feit dat we slechts 600 meter van elkaar verwijderd zijn maakte het samenwerken nóg makkelijker.

"De positieve ervaringen van de afgelopen jaren deden ons nadenken over een duurzame samenwerking op lange termijn. Onze HR-coördinator nam contact op met Laura Neven, site manager bij Bewel in Tongeren, en van hieruit kreeg onze enclavewerking vorm. Hierbij is er een team van Bewel dagelijks op onze eigen site actief." - Gidi Pluym, General Manager RAJA Benelux

Het team van Bewel bestaat standaard uit één begeleider - een Bewel-monitor - en een viertal maatwerkers. Sinds september maken ze permanent onderdeel uit van de inpakteams bij RAJA. Ze beschikken daarvoor over hun eigen inpakeiland. Het is hun taak om in hoofdzaak kleinere producten te verpakken zoals kantoorartikelen of kleine magazijnuitrustingen. Daarnaast is het de bedoeling dat dit team er ook voor zorgt dat de RAJA-luchtkussens wekelijks worden opgeblazen en bijgevuld. Of dat er productstickers worden gekleefd op artikelen.

Michelle Daenen, HR Director bij RAJA Benelux: “De samenwerking loopt ondertussen al enkele maanden heel vlot. In het begin was het zeker voor Jimmy, begeleider van het Bewel-team, zoeken naar een groep van maatwerkers die goed op elkaar kunnen inspelen. We zijn alvast heel tevreden en ook de maatwerkers zelf zijn fier dat ze hier mogen werken. Ze voelen zich echt een van ons en halen daar veel voldoening uit. Dat is ook voor ons absoluut een fijn gevoel.”

IMG_4743
IMG_4730