Terug naar de homepage

RAJA Frankrijk verwelkomt 40 logistieke studenten uit België

Overige

RAJA Frankrijk verwelkomt 40 logistieke studenten uit België

Ongeveer 40 studenten van de Bachelor Supply Chain Management van Hogeschool PXL bezochten op 7 maart RAJA Frankrijk (Parijs).

Deze nieuwe generatie studenten kan wel eens onze toekomstige collega’s bevatten... Ongeveer 40 studenten van de Bachelor Supply Chain Management van Hogeschool PXL, vergezeld van professoren, bezochten het hoofdkantoor van de RAJA Group op 7 maart. Ze werden verwelkomd door: Mourad Barka, Supply Chain Development Director; Yvan Delannoy, Logistics Operations Director; Damien Dentinger, HR Manager, en Nathalie Vala, Management Assistant, Supply Chain Management.

Damien Dentinger devant les étudiants en SCM de l'Université d'Hasselt, Paris Nord 2, 7 mars 2023
Mourad Barka devant des étudiants de l'Université d'Hasselt, Belgique, le 7 mars 2023 à Paris Nord 2

Het programma was goedgevuld: een presentatie van de RAJA Group en haar logistieke organisatie, een update over de werving van stagiairs en een bezoek aan het distributiecentrum Paris Nord 2, met een close-up van het geautomatiseerde palletopslagsysteem.

De studenten vroegen onze specialisten naar ons vermogen om producten die in verschillende magazijnen zijn opgeslagen, te combineren tot één enkele levering. Dit is een van de uitdagingen waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd bij het leveren aan haar klanten in 24 tot 48 uur.

Étudiants en SCM de l'Université d'Hasselt, système de stockage automatisé, RAJA, Paris Nord 2, le 7 mars 2023
Yvan Delannoy avec des étudiants SCM de l'Université d'Hasselt, à Paris Nord 2, le 7 mars 2023

Het bezoek werd die ochtend voorafgegaan door een bijeenkomst op de luchthaven Roissy-Charles de Gaulle met de Paris CDG Alliance, een groep van openbaar belang die tot doel heeft "een deugdelijk ecosysteem te ontwikkelen rond de luchthavens Paris-CDG en Paris-Le Bourget".