Terug naar de homepage

RAJA gaat opnieuw uitbreiden!

Pers

RAJA gaat opnieuw uitbreiden!

Hoorde jij al dat we opnieuw gaan uitbreiden? Industrieel vastgoedaanbieder Prologis is gestart met de bouw van ons vierde distributiecentrum op Tongeren-Oost - goed voor 16.000 vierkante meter nieuwbouw!

RAJA investeert fors in een extra distributiecentrum met ruimte voor zo’n 25.000 extra palletplaatsen en 600 vierkante meter kantoren. “Deze uitbreiding is vooral te danken aan de enorme groei van de e-commercesector”, zo vertelt General Manager Gidi Pluym. “De laatste jaren werd er sterk ingezet op de uitbouw van een volledig assortiment voor de e-commerce handelaar. We hebben inmiddels voor elke conventionele verpakkingsoplossing ook een milieuvriendelijk alternatief. Met dit nieuwe distributiecentrum kunnen we al deze producten en orders nóg vlotter tot bij onze klanten brengen.”

STRATEGISCHE LIGGING

RAJA sloeg in 2001 haar tenten op in Tongeren, de perfecte uitvalsbasis voor verzendingen in de hele Benelux. “RAJA was bij de eerste bedrijven die zich op Tongeren-Oost vestigden en kunnen inmiddels terugblikken op meer dan 20 jaar succesvol ondernemerschap in de Ambiorixstad. 20 jaar van evolutie en vooruitgang.”, aldus burgemeester Patrick Dewael. “Ook wij, als stadsbestuur, blijven investeren om bedrijven de kans te geven om te groeien en hen van gepaste bedrijfshuisvesting te voorzien. De uitbreiding van RAJA zorgt tevens voor extra werkgelegenheid in de regio. Als stad Tongeren zijn we dan ook erg blij met de uitbreiding en zijn we er van overtuigd dat we de goede samenwerking ook de volgende jaren kunnen voortzetten.”

OP ZOEK NAAR TALENT

De uitbreiding en sterke groei van de afgelopen twee jaar brengt ook een zoektocht naar nieuw talent met zich mee. “Vandaag werken er al 220 mensen bij RAJA, waarvan meer dan de helft in onze drie magazijnen. Momenteel zoeken we nog magazijnmedewerkers maar ook bedienden voor onder meer de afdelingen HR, marketing en product & purchase”, vertelt Pluym.

raja-DC4-web-07729
IMG_0020
Impressie DC4 -