Terug naar de homepage

RAJA Thinks Pink!

Events

RAJA Thinks Pink!

Op 21 oktober organiseerden we bij RAJA een dag in het teken van Think Pink. De hele maand oktober staat in het teken van meer aandacht voor borstkanker.

De hele maand oktober zorgen verschillende organisaties - waaronder Think Pink - ervoor dat er extra veel aandacht wordt besteed aan borstkanker en aan het belang van een preventieve screening. Ook bij RAJA hechten we veel belang aan dit thema. Daarom organiseerden we op vrijdag 21 oktober een "Pink Friday". 100 collega's uit onze vestigingen in Tongeren en Breda stapten samen om dit thema meer visibiliteit te geven. Speciaal voor de gelegenheid werd iedereen gevraagd om zich in het roze uit te dossen. Het resultaat? Een mooie mix van roze truien, jassen, dassen, Think Pink-lintjes en zelfs... pruiken. Als liefdevol bedankje voor de wandelaars stond er een heerlijke stapel roze zoetigheden hen op te wachten (met dank aan "Thewissen Voeding & Meer").

Borstkanker is jammer genoeg nog steeds de meest vastgestelde en dodelijkste kankersoort bij vrouwen. Een screening en vroegtijdige opsporing kunnen hier vaak het verschil maken. Daarom hopen we met onze roze wandelactie deze belangrijke info wat extra in de kijker te hebben gezet in en rond ons bedrijventerrein.

Meer informatie over borstkanker, screenings, enz. vind je hieronder terug:

https://borstkanker.bevolkingsonderzoek.be/nl/bk/actiemaand-borstkanker
https://www.think-pink.be/nl/
https://www.pinkribbon.nl/over-borstkanker/soorten-borstkanker.html

IMG_4590
IMG_4594
IMG_4618