Terug naar de homepage

Tijd voor cadeautjes en meer bij RAJA!

Events

Tijd voor cadeautjes en meer bij RAJA!

December is traditioneel de pakjesmaand. En dat geldt niet alleen voor bij je thuis. Ook op het werk kan je in december altijd rekenen op iets extra. Wie beter dan de Sint en de Kerstman om voor het nodige snoepgoed, geschenken en meer te zorgen?

Sintpakketjes voor het goede doel

We begonnen de maand met een bezoekje van de Sint. Alle RAJA-medewerkers met een goed rapport (iedereen dus eigenlijk, hoe kan het ook anders…) konden rekenen op een zakje met zeemzoet snoepgoed. Hiermee kreeg niet alleen het RAJA-personeel een opkikker, we steunden op die manier ook het goede doel.

De zakjes werden samengesteld door de Fifty One Club Tongeren. Met het ingezamelde geld kunnen er activiteiten worden georganiseerd ten voordele van kinderen met geestelijke, sociale of fysieke moeilijkheden. Ze organiseerden het voorbije jaar onder andere een ‘dag in de zoo’ voor een aantal bewoners van de zorginstelling Ter Heide en hun begeleiders. Of een ‘Bal Special’ voor personen met een beperking en jeugdbewegingen.

Sinterklaas 2023

Een lekker foute kerst

Na de Sint was het de beurt aan de Kerstman natuurlijk! Op 15 december brachten we iedereen al volledig in de kerstsfeer met de enige echte ‘Internationale Foute Kersttruiendag’. Er werd massaal aan onze oproep beantwoord en het resultaat mocht gezien worden! Iedereen mocht zijn foute kersttrui op het einde van de werkdag trouwens komen showen tijdens een kerstdrink. Kerstdrankjes, foodies en meer werden allemaal voorzien. En ja, Mariah Carrey kweelde ondertussen duchtig mee op de achtergrond…

En daarmee zit er alweer bijna een jaar op. Rest ons enkel nog om uit te kijken naar meer dan welverdiende feestdagen!

Kerstfeestje-4
Kerstfeestje-9