Terug naar de homepage

Welkom in RAJA’s gerenoveerde kantoren en receptie!

Events

Welkom in RAJA’s gerenoveerde kantoren en receptie!

We hebben er samen vele maanden op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover! Met trots presenteren we de renovatie van de gelijkvloerse verdieping en de receptie van RAJA’s hoofdgebouw.

Met de komst van de lente kunnen we bij RAJA ook een ingrijpende verbouwing afronden. Op vrijdag 22 maart knipten we daarvoor symbolisch het lint door. ✂️ 🥳

Om voor een optimale werkbeleving te zorgen werden de afgelopen jaren al verschillende ruimtes van ons gebouw onder handen genomen. Denk maar aan de refters en enkele vergaderzalen. Nu was het tijd voor een nieuwe grote stap: de volledige gelijkvloerse verdieping van RAJA’s hoofdgebouw.

Wat is er allemaal veranderd?

  • Kantoorruimtes en vergaderzaal: werken en vergaderen kan voortaan in een frisse en moderne omgeving - voorzien van al het hedendaagse werkcomfort.

  • Receptie en bezoekersruimte: onze bezoekers en leveranciers stappen RAJA vanaf nu binnen in een volledig gerenoveerde receptie.

  • Infrastructuur: we installeerden een nieuwe centrale trap naar de kantoorruimtes op de 1ste verdieping. Daarnaast was er ook een ingrijpende aanpassing aan ons ventilatie- en verwarmingssysteem, inclusief warmtepomp. Zo verhogen we niet alleen het comfort maar ondersteunen we ook onze duurzaamheidsdoelstellingen.

‘‘

Het spreekt voor zich dat we enorm blij zijn met de afwerking van deze nieuwe faciliteiten. Deze renovatie is een cruciale stap in het blijven verbeteren van de werkomgeving voor iedereen bij RAJA.

Gidi Pluym

General Manager RAJA Benelux

IMG_1218

Lancering Salesforce Service Cloud

Naast deze renovatie vierden we vandaag ook de lancering van Salesforce Service Cloud. Met dit klantenserviceplatform kunnen we de vragen van onze klanten nóg beter beheren en problemen oplossen. Hiermee beschikken we over een van de meest volledige tools op de markt voor onze klantenservice. 🚀✨