Terug naar de homepage

RAJA schenkt donatie aan Ambulance Wens vzw

Overige

RAJA schenkt donatie aan Ambulance Wens vzw

Wist je dat… een van onze RAJA-medewerkers ook vrijwilliger is voor Ambulance Wens? Om het hartverwarmende werk van onze collega te steunen, ontving deze vzw recent een donatie van RAJA.

Kleine wensen met de steun van RAJA

Ambulance Wens is een Belgische vzw opgericht in 2011. Samen met 80 enthousiaste vrijwilligers zetten ze zich in om een wens te realiseren van zij die in de laatste fase van hun leven zitten. Naast een ambulance voor volwassenen beschikken ze sinds 2018 ook over een kinderambulance voor de jongste patiënten. Onder professionele begeleiding wordt er alles aan gedaan om de wensen van een palliatieve patiënt werkelijkheid te laten worden.

Sinds de oprichting van Ambulance Wens werden er meer dan 1000 wensen gerealiseerd door een team van vrijwilligers. Die wensen kunnen trouwens heel divers zijn… Denk maar aan samen een ijsje gaan eten met de familie in je favoriete ijssalon, een uitstapje maken naar de zee, of nog eens voor een laatste keer een bezoek kunnen brengen aan de Zoo.

Al die wensen realiseren is echter alleen mogelijk dankzij de eindeloze inzet van het toegewijde team van vrijwilligers, …én dankzij donaties en giften. Net daar komt ook RAJA om de hoek kijken. RAJA Benelux schonk recent een donatie van € 1250 aan Ambulance Wens om hun werking verder te ondersteunen. Deze donatie voor Ambulance Wens kwam er trouwens niet zomaar:

‘‘

Toen we hoorden dat een van onze RAJA-medewerkers al jarenlang vrijwilliger was bij Ambulance Wens België, hebben we geen moment getwijfeld om deze vzw te ondersteunen. Het is een hartverwarmend initiatief waar we graag ons steentje aan bijdragen.

Michelle Daenen

HR Director bij RAJA Benelux

Ambulance-2

Naast deze vzw ontving ook Star of Life een donatie. Zij zijn een organisatie van vrijwillige medische professionals die vooral bijstand bieden tijdens grote sportevenementen. Maar hier stopt het natuurlijk niet… RAJA engageert zich het hele jaar door voor verschillende goede doelen. Zo steunen we jaar na jaar in maart de Internationale Vrouwendag en zorgen we in oktober voor een roze tintje voor ThinkPink, een intiatief om borstkanker onder de aandacht te brengen.

AmbulanceWens3
AmbulanceWens4
AmbulanceWens5