Terug naar de homepage

Vrouwendag 2021

HR

Vrouwendag 2021

Op Internationale Vrouwendag zetten we steevast alle vrouwelijke medewerkers in de bloemetjes. Ook dit jaar was er voor iedereen een mooi cadeau en organiseerden we een inzamelactie om vrouwenrechten extra in de kijker te zetten.

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag werden alle vrouwelijke RAJA-medewerkers in de bloemtjes gezet. Dit jaar geen grote groepsfoto door de coronamaatregelen maar iedereen kreeg nog steeds een mooi cadeau. Danièle Kapel-Marcovici, oprichtster van de RAJA-Groep, schonk iedereen een draagtas van gerecycleerd plastic die werd gemaakt door Burkinese vrouwen. Een duurzaam en handig geschenk!

Wist je dat we bij RAJA ook altijd een inzamelactie organiseren in de week van Internationale Vrouwendag? Hoewel vrouwenrechten mensenrechten zijn, worden te veel vrouwen nog steeds gediscrimineerd en ongelijk behandeld op basis van hun geslacht. Zowel in Europa als in andere delen van de wereld worden de rechten van de vrouw meer dan ooit bedreigd en moeten zij worden verdedigd. Ook dit jaar organiseerde het team van de Stichting RAJA-Danièle Marcovici een nieuwe mobilisatieweek ter ere van de rechten van de vrouw. In België hebben we daarom spullen ingezameld voor Sint Vincentius Tongeren. Dit is een vrijwilligersvereniging die minderbedeelde gezinnen en dus ook vrouwen helpen met het geven van steun, voedselpakketten, spullen enz. Bedankt aan alle medewerkers die tijdens het boodschappen iets extra kochten en Sint-Vincentius zo steunden!

Inzameldozen
W&E 2